14 Kasım 2023

HAKKIMIZDA

Kütahya Ağız ve Diş sağlığı Hastanesi Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 04 Mayıs 2006 tarih ve 3691 sayılı emirleri ile 01-Kasım-2006 tarihinde 521 m2 kapalı alanda 10 poliklinik odasıyla hizmet vermeye başlamıştır.

Kütahya Ağız ve Diş sağlığı Hastanesi artan hasta taleplerini karşılamak ve daha çağdaş bir binada hizmet vermek üzere 11 Temmuz 2011 tarihinden itibaren 50 ünit kapasiteli yeni binasında hizmet vermeye devam etmektedir.

Hastanemiz 5163 m2kapalı alana sahip olup bodrum kat, zemin kat,1.kat,2.kat,3.kat,Teras Katı olmak üzere 6 kattan oluşmaktadır.

Hastanemizin bodrum katında sığınak, mescit, Merkezi sterilizasyon Ünitesi  , teknik atölye ve merkezi kompresör bulunmaktadır.

Hastanemizin zemin katında Hasta Hakları Birimi, Danışma ve Yönlendirme, Santral, vezne, röntgen birimi, Kantin, anne-bebek odası, tutuklu ve hükümlü polikliniği, nöbet polikliniği ve poliklinikler bulunmaktadır.

Hastanemizin1. Katında çocuk oyun alanı, Acil müdahale odası,hasta bekleme alanı ve poliklinikler bulunmaktadır.

Hastanemizin 2. Katında protez laboratuarları, , evde sağlık hizmetleri birimi, personel dinlenme odaları, ameliyathane ve poliklinikler, bulunmaktadır.

Hastanemizin 3. Katında Başhekimlik ve diğer idari birimler ile kalite yönetim birimi, acil müdahale odası, enfeksiyon kontrol birimi, hizmet içi eğitim birimi, bilgi işlem birimi, satın alma, ambar-ayniyat, faturalandırma, mutemetlik, personel-sicil, evrak kayıt, arşiv, seminer salonu, Poliklinikler bulunmaktadır.

Hastanemizin teras katı yemekhane olarak hizmet vermektedir.

GEDİZ DİŞ TEDAVİ VE PROTEZ MERKEZİ

Kütahya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemizde verilen hizmetlerimizin tümü 02 Mart 2009 tarihinden itibaren Gediz İlçemizde de verilmeye başlamıştır.

SİMAV DİŞ TEDAVİ VE PROTEZ MERKEZİ

Kütahya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemizde sunulan hizmetlerin tümü 16 Kasım 2009 tarihinden itibaren Simav Diş Tedavi ve Protez Merkezinde verilmeye başlanmıştır.